De DAVO diëtisten delen graag al hun kennis en informatie met u als professional. U vindt op onze website dan ook actuele informatie over het scholingsaanbod op allergie gebied, interessante links en de ontwikkelde introductieschema’s en provocatieschema’s.

Het kan zijn dat u dingen mist of goede aanvullingen voor ons heeft om ook met andere collega’s te kunnen delen. U kunt ons altijd mailen via het contactformulier (zie contact).

Introductieschema’s

Hieronder vindt u een aantal van onze introductieschema’s. Deze schema’s zijn enkel bedoeld voor de zorgprofessional.

Introductieschema walnoot

Dit introductieschema is bedoeld voor kinderen en volwassenen die nog nooit walnoot hebben gegeten of het een lange tijd uit het dieet hebben gelaten. Het schema kan alleen gebruikt worden indien de diëtist, kinderarts of (kinderarts-) allergoloog thuis geen reactie of slechts een milde reactie verwacht.

Introductieschema pinda

Dit introductieschema is bedoeld voor kinderen en volwassenen die nog nooit pinda hebben gegeten of het een lange tijd uit het dieet hebben gelaten. Het schema kan alleen gebruikt worden indien de diëtist, kinderarts of (kinderarts-) allergoloog thuis geen reactie of slechts een milde reactie verwacht.

Handige links