Literatuur

NVK standpunt
Vroege introductie hoog allergene voeding aan zuigelingen

NVK-standpunt-Vroegintroductie-hoogallergene-voeding-aan-zuigelingen

Protocollen Diagnostisch onderzoek door diëtisten bij vermeende voedselovergevoeligheid
http://www.voedingscentrum.nl/Assets/Uploads/Documents/Professionals/Vermeende voedselovergevoeligheid – protocol diagnostisch onderzoek.pdf www.voedingscentrum.nl/professionals/ziekten-en-allergie-n.aspx

NHG standaard voedselovergevoeligheid 2010
http://www.nhg.org/standaarden/volledig/nhg-standaard-voedselovergevoeligheid

Uitgevers 2010: dieetbehandelingsrichtlijn VO, 0 tot 1 jaar en van 1 jaar en ouder
Voor deze site is een abonnement nodig (een gebruikersnaam en wachtwoord geven toegang).
http://www.dieetbehandelingsrichtlijnen.nl/richtlijnen/16HK_voedselovergevoeligheid

Richtlijn voedselprovocatie
© 2015 Nederlandse Vereniging voor Allergologie (NVvA).
RichtlijnVoedselprovocatie

FPIES
– Leidraad FPIES versie februari 2020_1_
Bijlage 3
– Leidraad FPIES versie februari 2020_1_
Bijlage 2 provocatieschema’s km, ke, soja, rijst, tarwe, kip, rundvlees, witvis
– Leidraad FPIES versie februari 2020_1_
Bijlage 1
– Leidraad FPIES versie februari 2020_1